02 November, 2002

Salt kage med peber og feta

En rød peber
1/2 grøn peber
150 gram feta
50 gram sorte oliven uden sten
Tre store æg
150 gram mel
10 gram bagepulver
Seks spsk olivenolie
Seks spsk sødmælk
100 gram revet ost, f.eks. emmentaler
Salt, peber

  • Fjern kerner fra peberfrugterne og skær dem i meget små stykker.
  • Steg peberstykker 10 minutter i en spsk olivenolie, tilsæt salt og peber.
  • Lad dem afkøle på fedtsugende papir.
  • Skær fetaen i små stykker.
  • Tænd ovnen, 180 grader Celsius.
  • Pisk æggene i en skål Tilsæt mel, bagepulver, salt og peber. Bland igen.
  • Tilsæt fem spsk olivenolie, tempereret mælk og den revne ost. Rør.
  • Tilsæt oliven, peber og feta. Rør igen.
  • Hæld dejen i en aflang kageform og bag den i cirka 45 minutter.
  • Tag kagen ud af formen og lad den afkøle på en bagerist i 10 minutter.
  • Skær kagen i pæne stykker, for eksempel kuber og servér.
  • No comments: