10 April, 2013

Champagne til Luxembourg

Vi har forberedt os på det i nogen tid.

En flok af vores champagner er nu blevet så store, at det var på tide at flytte hjemmefra. De skal oven i købet til udlandet. Ikke ret langt væk, men nok til at de skal have deres eget papir med på rejsen.

Heldigvis tegner alt til, at de kommer i de bedste hænder. Hos flinke folk, der vil passe på dem efter alle kunstens regler. Som er i fuld gang med at indrette frokostrestaurant, mad- og vin-butik med mere, og her skal vores flasker flytte sammen med andre herlige vine. Blandt andet flasker fra disse gode mennesker i Juliènas længere sydpå.

Men her taler vi altså nordpå. Nærmere bestemt Luxembourg, hvor dette sted med danske råvarer og danske madfolk altså er på vej til at åbne om nogle uger. Med vores flasker, og det bliver rigtig interessant at se, hvordan de vil kombinere champagnerne med dansk mad. Skidt så med, at vores lager indtil videre er tømt for Rosé de Saignée og Noirs & Blancs. Flere andre har også været på spil de seneste uger.

Vi kan lige nå at pakke nogle kasser, som vi kan tage med til indvielsen, og hvor vi da glæder os allerede.

No comments: