19 October, 2013

En hun efter smagen af efterår

 
Posted by Picasa
Nogle år er efteråret fantastisk smukt på disse kanter.

Vinbladene i alle former for brændte kulører fortæller godt nok først og fremmest deres historier om karens, mangel på det ene eller det andet mineral, men det kan vi jo for en kort stund være ligeglade med, når vi har de æstetiske briller på. Det vil sige, det er nok mere mig end Alain, der tager lige dette sæt briller på.

Årstiden, hvor naturen begynder at pakke sammen og forberede sig på vinteren, smager også godt på tallerkenen.

Svampe, røgede charcuteri-varer, rillettes, nødder og æbler er blandt de gode sager, der dukker op på vores tallerkener i denne tid. Dertil passer vores årgangschampagne Selection (2005). Den kan du få fingrene i hos Champagne-Selskabet eller her hos os. Så er det sagt. Rilletten køber du lige her i nærheden, den findes ikke bedre nord for Loire. Det er jeg sikker på, selvom jeg ikke kender alle de andre.

Det eneste, du skal foretage dig videre, er at køle champagnen, riste brødet og svampene, og tilberede en efterårssalat, og så har du allerede sikret dig en herlig weekend.

No comments: