06 February, 2015

Dagens bobler


Når smagsfolket er færdig med dagens diskussioner, kommer der færdige flasker på bordet.

Nogen gange husets egen produktion, andre gange andres.

For nogen bliver det snart den årlige anledning for at sælge lyserød champagne.

Den slags er vi holdt op med. Come rain, come shine, lyserød champagne smager godt året rundt.

Men det er altid godt at sikre sine referencer, og det kan man for eksempel gøre ved at sammenligne med nogen af de andre. Huset her sælger en af Champagnes mest kendte roséer.

Alene af den grund ville jeg da godt have smagt med i dag. Men jeg er altså bare hende, der smækker billeder på bloggen.

Omkring bordet gælder diskussionerne stadig assemblagen.

Med champagne i glasset kan weekenden kun blive bedre, og der er ikke noget i pipeline udover en syv-års fødselsdag, så jeg må hellere for en sikkerheds skyld køle en flaske på egen hånd. Du kan jo overveje at gøre det samme. Hvad for en flaske skal det så være for at blive en rigtig, god weekend?

 
Posted by Picasa

No comments: